1. Tudásbázis
  2. Rendelés, pénzügy
  3. Bankkártyás fizetés és automatikus hosszabbítás

Bankkártyás fizetés és automatikus hosszabbítás

Ezzel a lehetőséggel gyorsabban és rugalmasabban rendezheted a díjbekérőidet. A befizetés szinte azonnal jóváírásra kerül számlánkon, így nem kell megvárnod a banki utalás feldolgozását.

Hitel- vagy bankkártya használatakor választhatsz az egyszeri fizetés és az automatikus hosszabbítás között. Az automatikus hosszabbítás beállításának előnye az, hogy a következő esedékes fenntartási költséget automatikusan levonjuk, így időt takaríthatsz meg.

Első fizetés és az automatikus hosszabbítás beállítása

– Jelentkezz be a WebAdminba, majd a Számlák menüpont alatt kattints a fizetni kívánt díjbekérő sorszámára.
– Kattints a jobb felső sarokban látható Fizetés gombra, majd válaszd a Kártyás fizetés lehetőséget.
– Jelöld ki a Fizetés új kártyával modult, majd a lap alján még engedélyezheted az ismétlődő kifizetéseket az 5% jóváírásért a fizetés elindítása előtt.
Fontos: Ha bepipálod az „Engedélyezze az ismétlődő kifizetéseket és kapjon 5%-os bónuszt”, úgy az automatikus hosszabbítást is engedélyezed.
– A fizetés után várd meg, amíg a felület visszairányít a mi oldalunkra, ellenkező esetben lehet, hogy a fizetés feldolgozása nem sikerül.

Közvetlenül a kapcsolattartói e-mail címre küldött díjbekérőn keresztül is elvégezhető a kártyás fizetés. Csak válaszd ki, hogy mentett kártyával vagy új kártyával szeretnéd rendezni az összeget, illetve hogy aktiválod-e az automatikus hosszabbítást.

A tárhelyszolgáltatások havonta történő hosszabbításánál csak az automatikus kártyás hosszabbításra van lehetőség.

Ha a bankkártyád érvényessége hamarosan lejár, e-mailben jelezni fogjuk. Ebben az esetben ismét szükséges lesz a fentiek alapján rögzítened az új kártya adatait, hogy az 5%-os jóváírás se vesszen el.

Frissítve: 12. szeptember 2024

Hasznos volt ez a cikk?

Kapcsolódó cikkek

Need Support?
Can't find the answer you're looking for?
Contact Support